Олег Синютка: на порядку денному – шахтарські питання

09.09.2016 - 12:06 | Теґи: , , , | Категорія: Профспілки

dscf4655У зв’язку з напруженою ситуацією, що склалася в шахтарських колективах Львівщини, задля вирішення актуальних питань, Львівською територіальною організацією Профспілки працівників вугільної промисловості України була ініційована зустріч з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою.

Так 9 вересня очільник  області  відвідав Червоноград, де мав конструктивну розмову з головою Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олегом Турчиним,  головами первинок шахт та допоміжних підприємств, у якій також взяли участь генеральний директор  ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко та  голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих.

Олег Синютка з розумінням ставиться до шахтарських проблем, тривалий час відстоює інтереси гірників на урядовому рівні, розуміючи важливість їхньої праці для енергетичного сектору держави. Він зазначив, що і надалі буде вимагати дотримуватися графіку виплати заробітної плати в межах 10 та 25 чисел кожного місяця, який анонсував профільний міністр Ігор Насалик.

dscf4639

На зустрічі були напрацьовані шляхи вирішення нагальних шахтарських питань, а саме виплати заробітної плати, матеріально-технічне забезпечення шахт та модернізації виробництва. Готовність львівського високопосадовця долучатися до вирішення проблем шахтарського Прибужжя високо оцінили профспілкові лідери.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля