Сформульовано єдину галузеву позицію щодо актуалізації Списків №1 і №2

metvСьогодні в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України відбулося чергове засідання робочої групи з питань розробки пропозицій щодо актуалізації Списків №1 №2 робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах. У засіданні взяв участь заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Анатолій Корзун, фахівці апарату міністерства, а також голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов, голови територіальних організацій профспілки, фахівці апарату ЦК.

Робоча група прийняла рішення щодо питання актуалізації списків і закріпила його відповідним протоколом. Дане протокольне рішення є єдиною галузевою позицією і підставою для подання в Кабінет міністрів України змін і доповнень до Списків.

Так, вирішено вимагати від Кабміну припинити дію постанови уряду, яким введено в дію нові списки, до напрацювання обґрунтованих висновків по ним на рівні тристоронньої групи, створеної Міністерством соціальної політики за дорученням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, і внесення відповідних змін і доповнень до Списків на підставі цих висновків.

Читайте більше тут

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля