Заробітна плата

1271354010Сьогодні делегація Львівської територіальної профспілки працівників вугільної промисловості, на чолі з головою теркому О.Турчином терміново прибула до міста Києва з метою зустрічі з Міністром енергетики та вугільної промисловості І.Насаликом та вимогою погасити заборгованість з виплати заробітної плати за травень-червень 2016 року.

Результатом гострих перемовин стало те, що кошти на закриття заробітної плати за травень поступили на рахунки ДП “Львіввугілля” уже сьогодні, а частково за червень у найближчі дні.

Міністра було проінформовано про те, що Львівська територіальна профспілка працівників вугільної промисловості залишає за собою право проведення і надалі акцій протесту у гострій формі, якщо заробітна плата працівникам ДП “Львіввугілля” за червень не буде виплачена у найближчі дні.

04 серпня 2016 року поступили кошти на виплату заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля» за травень 2016 року з коштів від реалізації вугільної продукції у розмірі 16%. Загалом за травень 2016 року буде виплачено 100%. Кошти поступають на особові рахунки працівників.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля