Шахта «Червоноградська»: вуглепрофспілка дбає про відпочинок шахтарів

22.07.2016 - 18:07 | Теґи: , | Категорія: Шахта "Червоноградська"

DSCF2056Розповідає заступник голови профкому Віталій Кравець: цього року подбали про літній відпочинок і оздоровлення працівників шахти. У нас є два види путівок на Світязь. Хто хоче їхати сам, без харчування, по-простому це називають «дикарем» – їде у «Куточок рибалки». Хто хоче відпочивати у комфортабельних номерах із харчуванням – ми уклали договір із львівською фірмою і замовили путівки на Гряді – турбаза «Світязь-центр». Маємо ще два види відпочинкових путівок: це Херсонська область – турбаза «Мегаполіс».

Є путівки в Східницю, де можнапомилуватись краєвидом Карпат, попити мінеральну водичку, оздоровитися. «Мегаполіс», до речі, розташований на березі Чорного моря (100 метрів), харчування тут хвалять: дуже смачне і калорійне. Номери із комфортом: телевізор, кондиціонер, душ, санвузол. Також привабливі комфортні умови для відпочинку у «Світязь-центрі» корпуси нові , харчування смачне, порції великі. У Східниці також три разове харчування, добрі умови.

DSCF2062

Вуглепрофспілка дбає за шахтарів, турбується. Вже декілька років нема соцстрахівських путівок, докладаємось тільки своїми силами. Ще до заїздів, до початку літа ранньою весною активісти профкому вуглепрофспілки їздили, дивилися. Адже багато хто і до нас телефонував, пропонували, однак заочно не варто приймати пропозиції, краще було переконатись на власні очі. Після цього профкомівським колективом визначились із адресатами відпочинку, ретельно обговоривши кожну з них, чи актуальною є ціна, і вибрали найкращі варіанти: є море, є Карпати, є улюблений Світязь. Шахтарі хочуть їхати і їдуть, хоч нелегка зараз фінансова ситуація, однак, вуглепрофспілка подбала, що б профспілчани, разом з родиною відпочили та оздоровились.

Відпочинковий сезон триватиме протягом літа, втім і в інші пори року шахтарі «Червоноградської» радо беруть путівки на оздоровлення і відпочинок як собі, так і своїм сім’ям.

Підготувала Світлана РАТУШНЯК.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля