Дбаємо про відпочинок шахтарів

IMG_1103Працівники шахти “Відродження” залюбки від­дають перевагу відпочинку й оздоровленню на озері Світязь, де на мальовничій місцині Гряда розташована шахтна база відпочинку.

– Із погодою пощастило, – поділився враженнями підземний електрослюсар дільниці автоматики Володимир Меринюк, – відпочили чудово! І напла­вались, і сил набрались, діти загоріли.

Здебільшого їдуть на відпочинок сім`ями. У зручних будиночках створені добрі умови. Харчу­вання налагоджують на свій смак і потреби як для дорослих, так і для найменших дітей. Продуктові запаси хто із собою везе, хто на місці докуповує.

123

– Адміністрація шахти і профком подбали за­здалегідь про оновлення бази відпочинку, – зазна­чила начальник відділу кадрів Леся Підкова, – тротуарна плитка гармоніює із зеленими наса­дженнями. У будиночках – сучасні електроплити, холодильники, придбали нову постільну білизну… Рейси автобус виконує щотижнево: під кожен заїзд. Одні їдуть на відпочинок, інші верта­ються додому.

Голова профкому шахти Володимир Пащук деталізував: запровадили навіть квитки із зазначеними місцями. Нема штовханини і непорозумінь: дітям дитячі місця, дорослим – поряд. Посприяла шахта і в оплаті: до бази і в зворотньому напрямку – 90 гривень. Для порівняння якби їхати рейсовим, тільки в один бік обійшлось би в 75 гривень, та ще й підбирати годину від­правлення, чи будуть квитки на всю сім`ю і т.д. В автобусі від шахти усіх цих невпо­рядкованостей не може бути. О 7.00 в понеділок він на Гірнику, о 7.30 із центру Червонограда на Шацьк.

На “Відродженні” бездоганний і роз­поділ путівок. Усе вирішує рада бригади: коли і кому їхати і щоби відпустка вироб­ничому процесу не завадила. Полюбля­ють також гірники і відпочинок бригадою: дружно в праці, дружно у відпустці.

Зауважили відпочивальники першого заїзду чудовий бистрохідний катамаран і човен. На базі відпочинку шахти “Відро­дження” – до послуг м`ячі футбольні, волей­больні, ракетки, тенісні столи. А впо­добання із найбільш затребуваних – прогулянка тихим берегом Світязя: хто помилуватись краєвидами, а хто – ще й порибалити.

Підготувала Світлана РАТУШНЯК.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля