В ліцеї – випускний!

30.06.2016 - 18:03 | Теґи: , , | Категорія: Профспілки

IMG_4384Сьогодні, 30 червня у Червоноградському професійному гірничо-будівельному ліцеї відбулася урочиста лінійка з нагоди закінчення навчального року. Випускникам ліцею вручили дипломи за обраними спеціальностями, які вони здобули протягом навчання у цьому закладі профтехосвіти. Грамотами відзначили  кращих учнів, вручили подяки також батькам за добре виховання своїх дітей.

Із вітальним словом від Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України виступив технічний інспектор праці Володимир Катерина. У ліцеї діє первинна профспілкова організація ППВПУ .

IMG_4331

IMG_4321Профспілка вугільників сприяє проходженню виробничої практики на підприємствах та подальшому працевлаштуванню випускників Червоноградського  професійного гірничо-будівельного ліцею.

IMG_4413

IMG_4310Невдовзі нове поповнення із випукників шкіл краю прийде сюди на навчання і обере гірничі і будівельні спеціальності, котрі тут інтегровані , тобто дають змогу здобувати воднос споріднені спеціальності. IMG_4301 Ліцей має добрі традиції, нещодавно відсвяткував своє 50-річчя, на якому його відзначили як один з кращих закладів профтехосвіти Львівщини.

IMG_4332

Підготувала Світлана РАТУШНЯК.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля