У “Ровеснику” стартувало літо!

17.06.2016 - 09:43 | Теґи: , , | Категорія: ОЛК "Ровесник"

untitled7 червня в місцевій оздоровниці відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни. Відпочинок та оздоровлення, – зазначив дирек­тор ОЛК “Ровесник” Василь Карвацький, – відбува­ється завдяки постійній турботі і сприянню керів­ництва ДП “Львіввугілля”, мі­ській владі, проф­спілковим організа­ціям, зокрема, Львівській територіальній організації профспілки вугільників. Особлива увага – від­починку й оздоровленню дітей. На літо – це наше головне завдання.

Досвідчені педагоги ще до початку кожної зміни складають план вихов­них заходів, акцентовані вони на чітке національно-патріотичне спряму­вання. Екологічний напрям, естетичне виховання, а ще  значна увага при­діляється спортивно-масовій роботі. Захоплять дітей гуртки та клуби за інтересами. Свої таланти діти зможуть проявити у численних конкурсах і за­бавах: українські пісні, традиційні “Галицькі ігри”, “Козацькі забави”, “Міс та Містер табору”, “Зірки естради у “Ровеснику”, КВК, караоке, “Нумо, дівчата”, “Алло, ми шукаєм таланти”, “Веселі старти”, малі олім­пійські ігри… Нудьгувати аж ніяк не дове­деться, бо ще будуть цікаві подорожі й екскурсії визначними місцями краю: Олеський, Золочівський замки, Крехівський мо­настир, перлини Львова…

untitled(1)    untitled(2)

ОЛК “Ровесник” готовий прийняти дітей як із нашої місцевості, так і з інших теренів. Оновлено будиночки – котеджі і корпуси. Готова працювати на повну потужність їдальня: тради­ційне у “Ровес­нику” п`ятриразове хар­чування. У меню – свіжі сезонні продукти із врахуванням усіх норм та вимог дитячої дієтології.

Хто має намір оздоровитись – до їх послуг цілий комплекс лікувально-оздоровчих процедур, які відпускають за показами і призначенням лікаря. Увагу привернуть, зокрема, киснева терапія, лікування бджолами (апі­терапія), їзда верхи на конях (іпо­терапія), а ще – 14 різновидів ванн, лікувальні душі і, звісно, усім до вподоби плавальний басейн.

Підготувала Світлана РАТУШНЯК.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля