Чергове засідання профспілкового комітету ВП “Шахта “Червоноградська”

2cg28 квітня відбулось чергове засідання профспілкового комітету вугільників та адміністрації ВП “Шахта “Червоноградська”, на якому основним питанням в порядку денному стояло літнє оздоровлення членів профспілки і членів їх сімей.
Члени профкому заслухали звіт голови ППО Євтушка П.Т., який відзначив, що оздоровлення шахтарів і членів їх сімей є важливим питанням в роботі профспілкового комітету. Але не дивлячись на важкий фінансово-економічний стан у вугільній галузі та на підприємствах ДП “Львіввугілля”, оздоровлення у 2015 році проведено на належному рівні. Важка праця працівників шахти зобов’язує членів профкому організовувати бази відпочинку, щоб шахтарі відчували, що про них піклуються.
В силу можливого адміністрація шахти виділяє кошти на оздоровчу роботу, але не в повному обсязі, і це змушує профком закупляти оздоровчі путівки за профвнески, наголосив виступаючий на засіданні член профкому, гірничий майстер ДКТ Чулков П.М.
Також член профкому, електрослюсар підземний дільниці ПАЗ Рубаха В.Г. додав, що тільки відчуття відповідальності всіх призведе до позитивного результату в оздоровленні шахтарів.
Гостра дискусія проходила з дитячого оздоровлення та часткові оплаті за дитячі путівки в ОЛК “Ровесник”. Члени профкому прийшли до єдиного рішення- 30% оплати від повної вартості за дитячі путівки в ОЛК “Ровесник” мають заплатити батьки члени профспілки.
Далі голова ППО Євтушок П.Т. інформував про організацію оздоровлення на 2016 рік. А це бази відпочинку на Чоному морі, озері Світязь та в карпатах, а саме в Східниці.

20160428_103014
Роботу профспілкового комітету вугільників та адмістрації шахти з організації та проведенню літнього оздоровлення працівників шахти у 2015 році признали задовільною і побажали краще провести  її в  2016 році.
І ще за пропозицією членів профкому напрацьовано звернення до міністра соціальної політики України про недопустимість прийняття “Проекту постанови Кабінету Міністрів України” Про затвердження списків виробництв, робіт, професій , посад і показників зайнятість в яких дає право на пенсію на пільгових умовах”.
На кінець засідання були розглянуті заяви членів профспілки на виділення матеріальних допомог, по яких були прийняті позитивні рішення.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля