У Чернігові завершився семінар Укрвуглепрофспілки

27.04.2016 - 13:28 | Теґи: , , | Категорія: Профспілки

21226-13У Чернігові завершився семінар для завідувачів відділами та фахівців з організаційної та інформаційної роботи, а також голів первинних організацій Укрвуглепрофспілки. На базі Навчально-методичного центру Федерації профспілкових організацій Чернігівської області (м.Чернігів) представники територіальних та первинних профспілкових організацій прослухали ряд лекцій, а також взяли участь в практичних завданнях, спрямованих на вдосконалення роботи профспілкової організації в сучасних умовах.

Викладачі центру, фахівці апарату ЦК Укрвуглепрофспілки розповіли слухачам про інструменти профспілкового органайзінга, особливості інформаційної роботи, фінансової роботи, психологічним аспектам організаційної роботи в профспілці, підвищенню мотивації профспілкового членства.

21226-8

В рамках семінару також відбувся круглий стіл, під час якого перший заступник голови Укрвуглепрофспілки Валерій Мамченко, представники апарату ЦК профспілки обговорили з учасниками семінару ситуацію у вугільній галузі, дії профспілки щодо захисту соціально-економічних прав трудящих.

Представники первинок говорили про те, що в непростих для вугільної промисловості умовах, профспілкові організації повинні проявляти згуртованість і солідарність усіх ланок профспілки. Обмінюючись думками, слухачі акцентували увагу на посиленні інформаційної роботи, адже обізнаність членів профспілки про дії профорганізацій здатна підвищити рівень довіри до профспілки.

21226-3

Роботі семінару учасники, в цілому, дали позитивну оцінку, а також внесли пропозиції щодо поліпшення навчальної роботи. Слухачі відзначили необхідність проведення таких семінарів і надалі. У свою чергу ЦК Укрвуглепрофспілки, як організатор зустрічі, планує вдосконалювати програму навчання і його методику.

На завершення  навчання були вручені сертифікати учасників курсу підвищення кваліфікації.

Читайте більше тут: prupu.org, lvug.com.ua

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля