Архів за Жовтень, 2024

17.10.2024 - 12:24 | Категорія: Новини

Керівник ДП “Львіввугілля” Вадим Крась взяв участь у засіданні президії Львівської територіальної організа­ції Профспілки вугільників. Профспілка здійснила моніторинг стану готовності шахт і підприємств до опалювального сезону 2024-2025 років. Щоб безаварійно пережити холоди, проведено роботи згідно з затверд­же­ними заходами. Йшлося й про безпеку праці, зокрема щодо забезпечення засобами захисту працівників відокремлених підрозділів. Виплата заборгованої зарплати та ситуація з реалізацією вугілля – це найбільше цікавило голів первинок шахтарських профспілок.- Зараз триває виплата заборгованості, завдяки надходженням від реалізації Далі »

Шановні вчителі! Дорогі працівники освіти!

04.10.2024 - 15:45 | Категорія: Новини

Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України щиро вітає з професійним святом – Днем вчителя колективи Червоноградського гірничо-економічного коледжу та Червоноградського гірничо-будівельного ліцею. Висловлюмо вдячність за ту мужність і рішучість, з якою вчителі стоять на передовій освіти. Ваші уроки формують у молодому поколінні не лише знання, а й патріотизм, любов до рідної землі, до шахтарського краю, шахтарської професії. Бажаємо незламного духу, сил і натхнення у всіх ваших починаннях! Здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя Далі »

1 ЖОВТНЯ 2024 РОКУ ВІДБУЛАСЯ ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ ППО ППВПУ НА ШАХТІ «ВІДРОДЖЕННЯ»

01.10.2024 - 13:20 | Категорія: Новини

На збори було запрошено технічного інспектора Львівської територіальної організації Профспілки ПВПУ Ярослава СТЕЛЬМАЩУКА, директора шахти Андрія КУЦА. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-шахтарів, загиблих та померлих гірників шахти, воїнів АТО, захисників і захисниць України. Заслухали доповідь голови ППО Володимира ПАЩУКА, за період з 2019-2024 роки, за підсумками роботи профкому та ревізійної комісії роботу профкому делегати визнали задовільною. Представники колективу, під час голосування на наступну каденцію, обрали очільником профспілки ППВПУ шахти Романа БОДНАРА та довірили йому Далі »

ПЕРШОГО ЖОВТНЯ УКРАЇНЦІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

01.10.2024 - 12:59 | Категорія: Новини

В цей день вітаємо усіх, хто мужньо оберігаює Україну та вшановуємо пам’ять тих, хто поклав своє життя за волю та незалежність нашої держави. Сотні шахтарів боронять нашу незалежність в лавах ЗСУ. Вітаємо зі святом! Бажаємо здоров’я, надійних друзів поруч та міцної опори у всіх починаннях. Нехай сила вашого духу допоможе Україні стати ще сильнішою, а ваші зусилля принесуть мир і злагоду. Схиляємо голови у молитві за полеглими Героями, воїнами-шахтарями. Вічная пам’ять.

ВІДБУЛАСЬ ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕРВИННОЇ ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ШАХТИ «СТЕПОВА»

01.10.2024 - 12:40 | Категорія: Новини

Запрошені: в.о. голова Львівської територіальної організації Профспілки ПВПУ Степан Ярема, голова ППО «Монтажнопрохідницького управління» Володимир Якубук. директор шахти Ігор Крокош. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів-шахтарів, загиблих та померлих шахтарів. Роботу профкому за попередній період визнали задовільною.Делегати обрали головою первинки шахти Івана Когута.