ЩОБ ЗИМА НЕ ЗАСТАЛА ЗНЕНАЦЬКА

27.06.2024 - 11:47 | Категорія: Новини

На черговому засіданні Президії Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України під головуванням Степана Яреми розглядалося питання підготовки шахт до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 р.р. Участь у нараді взяв т.в.о. генерального директора ДП “Львіввугілля” Вадим Крась.

Учасників – а це голови первинних профспілкових організацій і головні механіки шахт і підприємств, зі станом готовності шахт до роботи в умовах холодів поінформував технічний інспектор праці ЛТО ППВПУ Ярослав Стельмащук. 

Зокрема, йдеться у довідці, в загальному для якісної та повноцінної підготовки до зими потрібно відповідне матеріально-технічне забезпечення. Потребують заміни колосники на котлах обігріву, труби, необхідно відремонтувати калорифери, дахи приміщень, провести утеплення теплотрас. Важливе питання щодо своєчасного забезпечення шахт сіллю та сульфовугіллям.

– Підготовка шахт до опалювального сезону відбувається згідно з затвердженими заходами, інформував головний механік ДП “Львіввугілля” Руслан Немирка. Ведуться підготовчі роботи, щоб забезпечити безаварійну роботу шахт у період холодів.

– Профспілка тримає на контролі хід підготовки до зими, щоб соціально-побутові умови праці шахтарів були належними під час опалювального сезону, – підсумував в.о. голови ЛТО ППВПУ Степан Ярема.

Коментування вимкнене.