ПОГАШЕННЯ ЗАРПЛАТНИХ БОРГІВ ПЕРЕД ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ» БУДЕ ПРЕДМЕТОМ РОЗГЛЯДУ НА МІЖВІДОМЧІЙ РОБОЧІЙ ГРУПІ

26.06.2024 - 13:51 | Категорія: Новини

Виконуючий обов’язки голови Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Степан Ярема направив звернення до Федерації профспілок України з приводу ситуації, яка склалася в ДП « Львіввугілля» у зв’язку з боргами по заробітній платі.

У листі зазначається, що заборгованість за відвантажене вугілля ДП «Укрвугілля» перед працівниками ДП « Львіввугілля» становить 426 млн. грн., що в свою чергу спричинило утворення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам держпідприємства та становить 470 млн.грн. (лютий – травень 2024 року).

З приводу порушеного питання першим заступником голови СПО об’єднань профспілок, членом Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати Олександром Шубіним було направлено звернення до Міністерства економіки України та Міністерства енергетики України щодо розгляду ситуації із зарплатними боргами в ДП «Львіввугілля» Міжвідомчою робочою групою з питань погашення заборгованості із заробітної плати та вжиття заходів, спрямованих на погашення зарплатних боргів.

Про результати розгляду даного питання буде поінформовано додатково.

Коментування вимкнене.