ГОЛОВИ ПРОФСПІЛКИ ВУГІЛЬНИКІВ ПРО ШАХТАРСЬКІ ПИТАННЯ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОВА

15.05.2024 - 15:05 | Категорія: Новини

Сьогодні, 15 травня, голови первинних осередків Львівської територіальної організації Профспілки вугільників вирушили до Львова обговорити надскладну ситуацію в ДП «Львіввугілля» з першим заступником начальника  Львівськаої ОВА Андрієм Годиком, за участі керівника держпідприємства Вадима Крася.

Під час зустрічі голови Профспілки піднімали питання погашення заборгованості із заробітної плати та збуту вугільної продукції.

Теплова генерація знищена ворогом і заборгованість із зарплати виникла, оскільки ТЕС не отримали кошти за вироблену енергію, відповідно, не можуть розрахуватись з вугільникам за відвантажену продукцію.

Андрій Годик запевнив, що йдеться про забезпечення роботи великого державного промислового комплексу Львівщини, і це питання –   першочергове для начальника ЛОВА Максима Козицького.

Спільно з адміністрацією ДП «Львіввугілля» ведеться робота для результативного рішення зазначених питань. Напрацьовується база споживачів вугілля серед комунальних підприємств і освітніх закладів.

ЛОВА надасть усю можливу підтримку для вугільників області.

Коментування вимкнене.