ГОЛОВИ ЛЬВІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ВУГІЛЬНИКІВ У КИЄВІ ЗУСТРІЛИСЯ З ЗАСТУПНИКОМ МІНІСТРА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ

24.04.2024 - 14:11 | Категорія: Новини

Сьогодні ДП «Львіввугілля» опинилося в надскладній ситуації через втрату енергоринку. Щодня збільшується заборгованість з заробітної плати,  росте соціальна напруга в шахтарських колективах. 

В.о. голови Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Володимир Якубук, голови первинних профспілкових організацій шахт ДП «Львіввугілля» 24 квітня у Києві зустрілися з заступником міністра енергетики України Олександром Хейло. Зустріч ініційована  головою Укрвуглепрофспілки Андрієм Зиміним. 

З посадовцем обговорили два критичних питання – погашення заборгованості з зарплати та забезпечення держпідприємство сталими шляхами реалізації вугільної продукції.

Заступник міністра висловив підтримку вугільникам, пообіцяв, що завтра під час наради з потенційними споживачами вугілля буде вирішуватись питання про збут вугілля видобутого шахтами ДП «Львіввугілля».

По приїзді профспілківці зустрінуться з т.в.о. генерального директора Вадимом Красем та директорським корпусом, щоб визначити спільну позицію щодо забезпечення подальшої роботи держпідприємства.

Коментування вимкнене.