ШАХТАРСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ: 70 РОКІВ БЕЗПЕРЕБІЙНОЇ РОБОТИ

09.04.2024 - 15:02 | Категорія: Новини

Ювілейну дату від початку роботи відзначає колектив Вантажно-транспортного управління ДП “Львіввугілля”.

За три роки до того, як було видобуто перші тонни галицького вугілля, розпочав свою роботу транспортний цех Великомостівського шахтобудівельного тресту “Західшахтобуд”, який згодом став виробничим залізничним підрозділом вугільного об’єднання. По щойно прокладених десятках кілометрів колій ешелони доставляли матеріали для зведення будівель Червонограда, Соснівки, Гірника і будівництва шахт. Тому створення і довгий виробничий шлях колективу вантажно-транспортного управління – невід’ємна частина історії промислової Червоноградщини інформує ДП “Львіввугілля”.

Начальник ВТУ Мирослав Милян привітав колег з нагоди ювілею, подякував усім службам за сумлінну працю.

Керівник ДП “Львіввугілля” Вадим Крась зазначив, що завдяки стабільній роботі залізничників ВТУ вугілля десятиліття поспіль доправляється на енергетику, щоб було тепло та світло у оселях українців:- Ваш колектив є надійним партнером шахтарів ДП «Львіввугілля». У день ювілею від усього серця дякую всім працівникам ВТУ, ветеранам управління за безперебійну роботу, високу фаховість і відданість професії. Мирного неба та міцного здоров’я. Дякуємо нашим захисникам за можливість жити і працювати.

Заступник голови Червоноградської районної військової адміністрації Володимир Катерина поздоровив залізничників і відзначив важливу роль ВТУ для шахтарського краю.

Перший заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко наголосив, що ВТУ – одне з найстарших підприємств міста, і має усі перспективи працювати ще довгі роки, адже залізниця залишається затребуваною для промисловості.

З нагоди ювілею колектив привітали лідер Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки Степан Ярема і голова первинної профспілкової організації ВТУ Леонід Шелест.

На знак подяки за багаторічну працю залізничникам вручили Почесні грамоти Львівської обласної військової адміністрації, грамоти Червоноградської районної військової адміністрації, відзнаки і грамоти ДП “Львіввугілля” та Профспілки працівників вугільної промисловості України.

https://www.facebook.com/Lvivvugilla/posts/pfbid02Sk8SWXDaeHoeTRjD54rnWr8hmQRZ99tF2mww11X9KQd84WpL9jTbrwoEPdCZ8tvAl

Коментування вимкнене.