ЩИРІ ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ

08.01.2024 - 14:56 | Категорія: Новини

Сьогодні ювілей відзначає в.о. голови ЛТО ППВПУ Степан ЯРЕМА.

Свій шахтарський шлях Степан Федорович почав у 1983 році на шахті “Степова” електрослюсарем підземним. З перших днів роботи на шахті активно долучився до профспілкової роботи. Під час шахтарських страйків кінця 80х початку 90х був у ряді перших активістів, відстоюючи права шахтарів та незалежність України.

Здобувши авторитет серед колег свого рідного підприємства не словом, а ділом, Степан Ярема у 2004 році обраний головою первинної профспілкової організації шахти «Степова». 16 років поспіль він відстоював соціальні права гірників копальні.

З лютого 2020 року досвідчений профспілковий діяч став заступником голови, Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. З лютого 2023 року виконує обов’язки очільника Львівської територіальної організації.

Відповідальність профспілкового лідера перед членами профспілки, особливо сьогодні, незмірно зростає. Степан Федорович свій шахтарський та профспілковий досвід впевнено скеровує на вирішення проблемних питань і відстоювання соціальних гарантій шахтарської спільноти.

Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України щиро вітає Степана Федоровича з ювілеєм!

Міцного здоров’я, довгих років щасливого життя та нових здобутків на ниві служіння спілчанам. Профспілкова справа – то є покликання. Переконані, що притаманний Вам професіоналізм, уміння оперативно вирішувати завдання та відданість профспілковій справі стануть надійною запорукою плідної діяльності на шляху розвитку профспілкового руху шахтарів! Нехай поруч з Вами завжди будуть однодумці та вірні справі люди, хай їхня підтримка і спільні зусилля допомагають Вам у вирішенні доленосних питань на благо шахтарської спільноти.

Коментування вимкнене.