Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості щиро вітає Вас, шановний Павле Трохимовичу, з ювілеєм.

03.01.2024 - 13:41 | Категорія: Новини

3 січня 2024 року авторитетний профспілковий лідер – голова первинної профспілкової організації ВП «Шахта «Червоноградська» ДП «Львіввугілля» – Павло Євтушок святкує свій ювілей!

На життєвому шляху цієї людини було чимало різних випробувань: шахтарські страйки, пікетування під владними структурами різних рівнів, стук касок за право на життя вугільного басейну, соціальних прав шахтарів, виплати заробітної плати, але він щодня плідно і сумлінно працював на профспілковій ниві.

Професійний шлях розпочав у 1981 році на рідному підприємстві гірником підземним. У 1994 році був обраний головою «первинки» шахти «Червоноградська», яку очолює і по сьогодні.  

Своїми справами вніс вагомий внесок у підвищення іміджу профспілки, багато зробив задля соціально-економічного захисту шахтарів. І цей поважний ювілей він зустрічає в розквіті творчих сил та збагачений життєвим досвідом.

Шановний ювіляре, міцного здоров’я на довгі роки, добробуту та щасливого довголіття.

Голова ЛТО ППВПУ Степан ЯРЕМА

Коментування вимкнене.