З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

31.12.2021 - 13:05 | Категорія: Новини

Рік, що минає, був непростим для всіх нас, але він довів, що в єдності та співпраці ми здатні зробити багато. Ми з вами намагалися працювати так, щоб на кожному рівні члени нашої професійної спілки завжди і у всьому відчували нашу увагу, підтримку та захист.

Щира подяка всім, хто протягом цього року своїм ставленням до справи день у день доводив: «Профспілка – це сила!». Звичайно, не все із задуманого нам вдалося виконати. Але ми з вами вміємо об’єктивно оцінювати власну роботу, робити необхідні висновки, ставити перспективні завдання, а відтак спільно зможемо їх вирішувати.

Наше майбутнє залежить від зусиль кожної людини, від її ініціативи, від ефективної роботи, від зацікавленості у загальному результаті. Впевнений, що новий рік стане для нашої організації роком нових, перемог та звершень. Але успіхи у роботі неможливі без головного – міцного здоров’я, сімейного благополуччя, віри в себе, свої сили, які надихають на добрі справи. Миру, процвітання та благополуччя вам та вашим близьким!

Голова Львівської територіальної

організації Профспілки вугільної

промисловості України

Олег Турчин

Коментування вимкнене.