Є РІЧНИЙ!

30.09.2021 - 15:32 | Категорія: Новини

Гірники шахти “Межирічанська” 29 вересня у четверту зміну достроково виконали річний план з видобутку вугілля – на-гора піднято 200 тисяч тонн твердого «чорного золота».

Вуглевидобувних дільниць на шахті дві. Дільницю №3 очолює Роман Каратник, бригадир Василь Бутинець. На дільниці №6 начальником Андрій Труш, бригадир Андрій Горпинюк.

Це трудове досягнення – це тисячі годин сумлінної роботи шахтарів у вибоях, їх професійні майстерність та досвід. Середньомісячна продуктивність праці гірника очисного вибою – 196,8 тонн/міс. У середньому за добу видобувалося 878 тонн вугілля.

Директор шахти Ігор Крокош відрапортував, що колектив шахти “Межирічанська” вже четвертий рік поспіль достроково впорався з річним виробничим завданням і до кінця року планує видобути ще понад 45 тисяч тонн вугілля.

Т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов і заступник генерального директора з виробничих питань-директор дирекції з виробництва ДП “Львівугілля” Микола Пиріг привітали працівників «Межирічанської» з виробничим досягненням.

 Повагу та вдячність за сумлінну працю висловив гірникам і голова ЛТО ППВПУ Олег Турчин.

За матеріалами сайту Шахтар Галичини

Коментування вимкнене.