ГОСТРІ ПИТАННЯ, ПІДНЯТІ ПРОФСПІЛКОЮ, БУДУТЬ ВИРІШУВАТИСЯ

17.03.2021 - 14:33 | Категорія: Новини

Такий підсумок акції протесту. Профспілкові лідери шахт зустрілися з в.о. міністра ергетики Юрієм Вітренком. У зустрічі також взяв участь директор з забезпечення паливом ПАТ «Центренерго» Віталій Довгаль.

Юрію Вітренку довели детально бачення профспілок щодо ситуації із заборгованістю за реалізоване вугілля, що призводить до несвоєчасної виплати зарплати гірникам.

Віталій Довгаль окреслив поточну співпрацю ПАТ «Центренерго» та ДП «Львіввугілля». Олександр Зорін наголосив: треба розробити графік погашення заборгованості за попередні періоди й представити його у Міненерго.

Заступник голови ЛТО ППВПУ Степан Ярема інформував учасників пікетування, що, за словами міністра Вітренко, він доповів про ситуацію, що призвела до акції протесту, Президенту України, й рішення не забаряться.

Про результати наради заступник Міністра Олександр Зорін повідомив гірникам: буде складено протокол зустрічі з профспілківцями, усі гострі питання взято на контроль. Щоб підбити підсумки опрацювання цих питань, графіки погашення заборгованості за відвантаженне вугілля, профспілки запрошено  на селекторну нараду в форматі zoom (із зали ДП “Львіввугілля”) вже у понеділок 22 березня.

Коментування вимкнене.