НАГАЛЬНІ ШАХТАРСЬКІ ПИТАННЯ ОБГОВОРИЛИ В КИЄВІ

11.12.2020 - 16:25 | Категорія: Новини

11 грудня голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов, народний депутат Михайло Бондар, голови первинних профспілкових організацій шахт ДП «Львіввугілля» в Києві зустрілися з заступником міністра енергетики України Олександром Зоріним.

Питання, які ставили профспілкові голови: погашення богів по заробітній платі працівникам держпідприємства, вчасні розрахунки за відвантажену продукцію та виплата ЄСВ.

Голова ППО шахти «Межирічанська» Андрій Паска розповів: «Зустріч відбулася в конструктивному руслі, Олександр Олексійович вислухав всі питання, запевнив, що кошти надходять на спеціальний фонд.  Після 18 грудня відбудеться розподіл по профільному міністерству і тоді вже кошти надійдуть на підприємства. Також Олександр Зорін наголосив, що очікується надходження коштів на виплату заробітної плати від реалізації на наступному тижні. Нажаль, питання ЄСВ залишилося без чіткої відповіді.»

Надалі вимога Профспілки залишається незмінною: своєчасна виплата заробітної плати; своєчасний розрахунок за відвантажену вугільну продукцію; погашення боргу по ЄСВ.

Коментування вимкнене.