КОЛЕКТИВ «ЧЕРВОНОГРАДСЬКОЇ» ДОСТРОКОВО ВИКОНАВ РІЧНИЙ ПЛАН

11.12.2020 - 14:19 | Категорія: Новини

10 грудня гірники шахти “Червоноградська” у четверту зміну достроково виконали річний план з видобутку вугілля.

Підняті на-гора 200 тисяч тонн вугілля – це результат спільних зусиль, чіткої організації робіт та високої виробничої дисципліни усіх інженерно-технічних працівників та робітників колективу копальні, але насамперед шахтарів вуглевидобувної дільниці, яку очолює Андрій Лемеха (бригадир Михайло Скалецький). Значне трудове досягнення – це тисячі годин сумлінної роботи вуглевидобувників у вибоях, їх професійні майстерність та досвід. Середньомісячна продуктивність праці гірника очисного вибою – 192,3 тонн/міс.

Директор шахти Вадим Крась рапортував про дострокове виконання річного плану. До кінця року колектив «Червоноградської» планує видобути ще понад 13 тисяч тонн вугілля.

Заступник генерального директора з виробничих питань-директор дирекції з виробництва ДП “Львівугілля” Микола Пиріг за дорученням т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова привітав працівників «Червоноградської» з виробничим Новим роком та подякував шахтарям за їхню працю. Головний технічний інспектор Ярослав Стельмащук привітав шахтарів з трудовою перемогою, висловив повагу та подяку від Львівської територіальної організації Профспілки вугільників.

“Виконання плану з видобутку вугілля є вагомим показником відповідальності, професіоналізму, мужності та відданості обраній справі. Щиро вдячний Вам за самовіддану працю!”, – відзначив у вітанні гірникам “Червоноградської” перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик.

Коментування вимкнене.