200 ТИСЯЧ ТОНН ВУГІЛЛЯ НА-ГОРА

19.11.2020 - 20:40 | Категорія: Новини

Гірники шахти “Лісова” 18 листопада у четверту зміну достроково виконали річний план з видобутку вугілля.

Підняті на-гора 200 тисяч тонн якісного твердого “чорного золота” – це результат спільних зусиль, чіткої організації робіт та високої виробничої дисципліни усіх інженерно-технічних працівників та робітників колективу копальні, але насамперед шахтарів вуглевидобувної дільниці, яку очолює Степан Грицак (бригадир Володимир Довбуш). Значне трудове досягнення – це тисячі годин сумлінної роботи вуглевидобувників у вибоях, їх професійні майстерність та досвід. Середньомісячна продуктивність праці гірника очисного вибою – 170 тонн/міс.

Директор шахти Ігор Дзік рапортував: колектив шахти «Лісова» вже восьмий рік поспіль достроково впорався з річним виробничим завданням і до кінця року планує видобути ще понад 30 тисяч тонн вугілля.

Заступник генерального директора з виробничих питань-директор дирекції з виробництва ДП “Львівугілля” Микола Пиріг за дорученням т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова привітав працівників «Лісової» з виробничим Новим роком та подякував шахтарям за їхню працю. Повагу та вдячність за трудову звитягу висловили гірникам і профспілкові організації.

“Ви самовіддано працюєте у складних умовах, чим забезпечуєте енергетичну безпеку нашої держави”, – відзначив у вітанні гірникам “Лісової” перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик.

За матеріалами сайту “Шахтар Галичини”

Коментування вимкнене.