ВИРОБНИЧИЙ НОВИЙ РІК НА «СТЕПОВІЙ»

10.09.2020 - 15:22 | Категорія: Новини

10 вересня колектив шахти «Степова» першим в Державному підприємстві «Львіввугілля» рапортував про дострокове виконання річного плану з видобутку вугілля. На-гора видано 200 тисяч тонн вугілля.

Фактичний середньодобовий видобуток по шахті склав 1031 тн/добу. Середньомісячна продуктивність праці гірника з видобутку вугілля – 26,4 тн/міс, а гірника очисного вибою – 159,5тн/міс.

Традиційно біля кліті шахтарів дільниці з видобутку вугілля (начальник Юрій Нагурський, бригадир Андрій Солтис), які після четвертої зміни вийшли з кліті з символічною брилою, привітали із трудовими здобутками в.о. технічного директора Сергій Руденко, в.о. директора шахти Микола Клюка, працівники шахти та лідери шахтарських профспілок: від Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Степан Ярема та Іван Когут.

У вітальних адресах: заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик привітав шахтарів з перемогою та подякував їм за важку, клопітку та продуктивну працю, т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов побажав гірникам подальшої стабільної і безпечної роботи, спрямованої на високий результат. Міцного здоров’я, миру, злагоди, щастя і достатку в родині.

Від Львівської територіальної організації ППВПУ, голови Олега Турчина та від себе особисто в.о. заступника голови ЛТО Степан Ярема привітав колектив “Степової” з трудовою перемогою, побажав подальших трудових звершень та подякував за активну профспілкову позицію. Долучився до привітань в.о. голови ППО шахти “Степова” Іван Когут.

Очікується, що завдяки високій продуктивності праці до календарного Нового року з надр «Степової» буде видобуто ще понад 81 тис. тонн вугілля.

Коментування вимкнене.