ЧЕМПІОНАТ З ФУТЗАЛУ: ФІНАЛЬНІ МАТЧІ ЗІГРАНО

20.11.2019 - 19:07 | Категорія: Новини

20 листопада у спортивному залі ОЛК «Ровесник» фінішував чемпіонат Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з фут залу.

Після ігор на груповому етапі визначилися найкращі команди, що зійшлися в очних поєдинках. Спочатку третє місце розіграли команди шахти «Межирічанська» та ВП «Хмельницька АЕС». У цьому двобої перемогли шахтарі «Межирічанської», які в основний час звели матч до нічиєї 2:2, а по пенальті були влучнішими – 3:2 і стали бронзовими призерами.

У вирішальній грі за перше місце гравці з «Великомостівської» поступилися команді ДП «Житомирський бронетанковий завод» з рахунком 1:3 і здобули «срібло» чемпіонату.

Отже, цьогоріч кубок їде у Житомирську область, а команди гірників наполегливо готуватимуться до наступних двобоїв, адже суперники стають все потужнішими. Матчі, які відбувалися на паркеті спортзалу «Ровесника», були цікавими та захоплюючими. Гравці продемонстрували красивий футбол, безкомпромісну та спортивну боротьбу, а інколи  – блискучу витримку і жагу до перемоги. Рівень гри команд-учасників чемпіонату щороку значно підвищується.

На церемонії нагородження помічник генерального директора ДП «Львіввугілля» Володимир Вовк, начальник управління ГО ВФСТ «Україна», заступник голови спортивного комітету Мінекоенерго Юрій Калинюк, голова Червоноградського МО ФСТ «Україна», головний суддя Володимир Гамальчук та директор ОЛК «Ровесник» Василь Карвацький вручили командам кубки, грамоти та медалі.

Ігор Йосипів

Коментування вимкнене.