НОВИЙ ВИРОБНИЧИЙ РІК НА ШАХТІ «ВІДРОДЖЕННЯ»

15.11.2019 - 06:55 | Категорія: Новини

13 листопада достроково виконано річний план з видобутку вугілля – 190 тисяч тонн.
Фактичний середньодобовий видобуток по шахті склав 706 т/добу. Середньомісячна продуктивність праці гірника очисного вибою – 139, 2 т/міс.


Традиційно шахтарів дільниці з видобутку вугілля (начальник Віталій Смуляк, бригадир Михайло Козакевич), які після четвертої зміни вийшли з кліті з символічною брилою, привітали із трудовими здобутками предствники ДП «Львіввугілля», керівництво шахти профспілки та працівники копальні.

Очікується, що завдяки високій продуктивності праці до календарного Нового року з надр «Відродження» буде видобуто ще понад 30 тис. тонн вугілля.
Під час урочистих зборів у загальній технарядній кращим працівникам шахти вручено грамоти та подяки від Львівської облдержадміністрації, Червоноградської міської ради, Сокальської райдержадміністрації, ДП «Львіввугілля».

Від Профспілки вугільників привітали колектив з перемогою і вручили профспілкові відзнаки,  грамоти голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин та голова ППО шахти Володимир Пащук.

Коментування вимкнене.