ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ УКРВУГЛЕПРОФСПІЛКИ У ПРОФІЛЬНОМУ МІНІСТЕРСТВІ

31.10.2019 - 19:01 | Категорія: Новини

Сьогодні, 31 жовтня, в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України відбулася зустріч голови Профспілки Віктора Турманова, голів Львівської, Селидівської територіальних організацій та голів первинних профспілкових організацій з заступником Міністра Станіславом Ковалевським. На зустрічі головою Профспілки Віктором Турмановим було порушено питання стосовно роботи вугільних підприємств, технічного переоснащення шахт, виплати поточної заробітної плати і погашення наявних боргів з неї, кадрового забезпечення та бюджетного фінансування галузі у 2019 – 2020 роках.

Голова Львівської територіальної організації Олег Турчин та голови «первинок» висловили глибоке занепокоєння щодо невирішеності проблемних питань поточної роботи та перспективи діяльності шахт ДП «Львіввугілля». Було наголошено на необхідності проведення в найближчий час зустрічі з Прем’єр-міністром України за участі профспілок, керівників державних вугледобувних підприємств та губернаторів вугільних регіонів, з нагальних питань вугільної галузі країни. Уряду України необхідно чітко визначитися з майбутнім вугільної промисловості, як важливішої частини із забезпечення енергетичної незалежності України.

Представниками Селидівської територіальної організації також було відзначено ряд питань, які потребують нагального вирішення.

Коментування вимкнене.