ПРЕЗИДІЯ ЦЕНТРАЛЬНОГО КОМІТЕТУ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ ОБГОВОРЮЄ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ВУГІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ

24.01.2018 - 13:33 | Категорія: Новини

Сьогодні, 24 січня відбувається засідання Президії Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України за участі заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України Анатолія Корзуна, народного депутата України Михайла  Бондара.

На порядок денний, серед інших актуальних питань, винесені питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам та реформування держаних вугільних підприємств.

Стурбованість Укрвуглепрофспілки викликає не виважені та запроваджені без обговорення з Профспілкою дій Міненерго, щодо створення Національної вугільної компанії без внесення змін до діючого законодавства в частині реструктуризації та ліквідації заборгованості та оподаткування підприємств галузі.

Наразі чіткі пропозиції Профспілки вугільників щодо Концепції реформування вугільної галузі та Плану заходів не враховані, та залишаються без розгляду.

Після закінчення засідання запланована зустріч представників Профспілки з профільним Міністром Ігорем Насаликом для обговорення питань, які турбують працівників та вжиття невідкладних заходів для їх вирішення.

В цих заходах від Львівської територіальної організації Профспілки вугільників беруть участь голова Олег Турчин та голови первинних організацій шахт.

 

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля