СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ВІКТОРУ ТУРМАНОВУ

15.03.2023 - 11:16 | Категорія: Новини

14 березня 2023 року відійшов у вічність Турманов Віктор Іванович. З 1998 по 2021 рік він очолював Профспілку працівників вугільної промисловості України. Обирався народним депутатом Верховної Ради України чотирьох скликань, знаний у Львівсько-Волинському вугільному басейні лідер профспілкового руху.

Народився Віктор Іванович 15 серпня 1945 року. Із 1969 року працював на шахті, з 1984 голова Краснолуцького теркому профспілки працівників вугільної промисловості. З 1995р. – заступник голови Центрального комітету працівників вугільної промисловості України

Турманов Віктор Іванович зробив вагомий особистий внесок у розвиток і зміцнення профспілкового руху. Користувався заслуженим авторитетом в шахтарських колективах.

Завжди будемо пам’ятати Віктора Івановича як людину вимогливу, вольову та чесну, яку всі поважали за професіоналізм і доброзичливість. Йому завжди були притаманні принциповість, прагнення якомога більше зробити для вирішення питань пов’язаних із захистом трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки. Він завжди був у вирі всіх подій шахтарської профспілки.

Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України,  шахтарські колективи, колеги та друзі глибоко сумують з приводу смерті Віктора Івановича і висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

Світла пам’ять про Віктора Івановича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав.

Коментування вимкнене.